top of page

Current Positions

qurant.png
Account Manager till Qurant     
- nytänkande företagshälsa

Om företaget

 

Qurant har på kort tid etablerat sig som marknadsledande inom digital företagshälsa. Med den egenutvecklade tjänsten Qurant, har bolaget tagit ett helhetsperspektiv inom hälsa, genom att integrera förebyggande hälsovård med traditionell företagshälsa. Detta i en modern webapplikation med ytterligare tjänster som bland annat sjuk-och friskanmälan, friskvård och vårdförsäkring.

 

Den digitala plattformen innebär att Qurant är en tjänst som alla enkelt kommer åt var de än är med dator, tablet eller smartphone.

Detta med målsättningen att minska sjukfrånvaron och förbättra medarbetarnas hälsa. Ett för alla inblandade vinnande koncept, både hälsomässigt och ekonomiskt. 

 

Qurant har haft en mycket stark tillväxt det gångna året och söker nu en Account Manager. Ditt fokus kommer att ligga på bearbetning av mindre till medelstora kundleads, från första kontakt till avslutad affär. Du kommer också ansvara för den löpande relationen med din kundbas.

Vem är det vi söker?

 

  • Du har minst gymnasiekompetens och några års erfarenhet av dokumenterat framgångsrik försäljning till företagskunder, gärna av digitala lösningar.

  • Du trivs med att arbeta självständigt, är flexibel och tar stort personligt ansvar för att driva ditt säljarbete framgångsrikt. Att dagligen själv ta nya kundkontakter, boka personliga besök och följa upp är inga konstigheter för dig.

  • Du hanterar svenska och engelska utan problem och tycker om ordning och reda. Du följer upp inkomna kundleads och återkommer alltid till kunden när du har lovat. Att alltid hålla en hög servicenivå och vårda kundrelationer är självklarheter för dig.

  • Du trivs att arbeta i ett sammansvetsat team och har hög social kompetens kombinerad med en god analytisk förmåga. I din roll som kundansvarig får du en central och viktig position i organisationen.

 

Vi tror som sagt att det är mycket positivt om du också har ett genuint intresse för hälsa och friskvård. Har du körkort är det ett stort plus.

 

Ditt arbete utgår från företagets huvudkontor i centrala Stockholm där ledning, försäljning, utveckling och marknad finns. 

 

Intresserad?

 

Maila då din ansökan till lars.lundgren@searchalliance.se som håller i den här rekryteringen.

Har du några specifika frågor får du gärna ringa Lars på 070–7104951

 

Läs gärna mer om Qurant på www.qurant.se

bottom of page